• EIENDOM OG UTVIKLING

  Nesttungruppen AS er et konsern som driver eiendomsutvikling og entreprenørvirksomhet, salg og produksjon av bolig til sluttkunde gjennom aksjeinvesteringer i egne selskap og sammen med andre aktører, samt utleie av næringslokaler. Selskapet holder til i Bergen Kommune.

   

  Morselskapet Nesttungruppen AS har som hovedoppgave å drifte de underliggende selskapene ved å arbeide aktivt i de respektive styrene. Styrets leder og daglig leder er representert i styrene i datterselskapene.

   

   

   

 • VÅRE SELSKAPER

  Vårt konsern består av ulike selskaper innenfor eiendomsutvikling, entreprenørvirksomhet og ingeniørtjenester i forbindelse med byggtekniske fag.

  ORION PROSJEKT AS

  Eiendomsutvikling

  Orion Prosjekt AS investerer i og utvikler boligeiendom, selger bolig til sluttkunde, finansierer og gjennomfører boligprosjekt.

  NESTTUN BYGGCONSULT AS

  Prosjekt og prosjektering

  Nesttun Byggconsult AS gjennomfører en komplett prosjekt utvikling, fra den første ideen, videre til arkitekt, vi planlegger, driver rådgivning og prosjektering, frem til utførelse og ferdigstillelse av prosjektet.

  KB ENTREPRENØR AS

  Nybygg - Tilbygg - Rehabilitering

  KB Entreprenør AS ble etablert 16.12.2013 og driver innen virksomhetsområdene totalentreprise, nybygg, tilbygg, rehabilitering og ombygging.

  HAS UTVIKLING AS

  Kjøp, salg og eiendomsutvikling

  HAS Utvikling AS utvikler bolig og næringseiendommer i samarbeid med profesjonelle og private eiendomsbesittere og næringsaktører. Vi skal skape merverdi for partene i prosessen.

 • Ta en titt i brosjyren vår!

  Bli bedre kjent med Nesttungruppen ved å ta en titt i brosjyren vår.

 • KONTAKT OSS

  Spørsmål om våre tjenester eller vårt konsern? Ta kontakt med oss.

  Nesttunvegen 111
  5221 Nesttun
  91101479